https://schuttelaarkerstgeschenken.nl/uploads/_CGSmartImage/img-74fad70d40db2c447e3a3bb81c74d51f

OVER ONS

Schuttelaar Wijnen & Geschenken is gestart met de kerstpakketten net na de oorlog. Wij nemen u mee naar de winter van 1945. Werklieden zijn op dat moment bezig met het repareren van kapotte spoorwegen. Ze krijgen één vrije dag met kerst. De grote baas stapt bij Schuttelaar binnen en bestelt een pakket levensmiddelen voor zijn medewerkers om waardering voor hun inzet uit te spreken. Sindsdien leveren wij al jaren aan vele bedrijven, groot en klein, kerstpakketten.

 

Uiteraard is er sinds 1945 veel veranderd. Toch is de gedachte achter het kerstpakket niet verdwenen: waardering. Medewerkers ervaren een kerstpakket ook echt als blijk van waardering. Tegenwoordig is de keuze oneindig! Van wijngeschenken, online keuzeconcepten tot het vertrouwde traditionele kerstpakket. Wij hebben het allemaal.

Ons team bestaat uit drie enthousiaste medewerkers! Winanda, Karin, Remco en Elise staan graag voor u klaar. U kunt rekenen op hun creativiteit en organisatorisch talent. Want achter de schermen komt er heel wat bij kijken: van het inkopen, samenstellen en inpakken tot het uiteindelijk bij u afleveren van de pakketten. Geen zorgen, wij hebben dit allemaal in eigen beheer en hier altijd volledige controle over.

 

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Of u 1 of 20.000 pakketten nodig heeft, ons team is er klaar voor!