https://schuttelaarkerstgeschenken.nl/uploads/_CGSmartImage/img-3415a3b1997a697d7001e3c24464e3ed

 

Keuze voor iedereen

 

Wilt u uw medewerkers een eigen cadeau of pakket laten kiezen? Dat kan! Hiervoor hebben wij twee opties.

 

 

KEUZE CONCEPT

Verras uw personeel door ze online hun eigen cadeau of pakket te laten kiezen. Wij bieden hiervoor twee opties aan; een geschenkensite of de kerstwebshop. Bij beide opties krijgen uw medewerkers een persoonlijke, unieke inlogcode. Na het (gepersonaliseerde) welkomstwoord kan het uitzoeken beginnen!

Geschenkensite

Samen met u maken wij een selectie voor op de geschenkensite. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een wijnpakket, traditioneel kerstpakket of een aantal mooie artikelen zoals een plaid, bbq of trolley. De geschenkensite is geheel in te richten naar uw wensen. Zo werkt het: iedere medewerker krijgt een unieke toegangscode voor de website. De website is ingedeeld in een aantal rubrieken zoals bijvoorbeeld: kerstpakketten, wijn en cadeau of het goede doel. Als de keuze is gemaakt dienen de gegevens te worden ingevuld en met een simpele klik is de bestelling geplaatst. Heeft u meer dan 250 medewerkers? Dan is het mogelijk om de website in uw eigen huisstijl te laten maken!

Kerstwebshop

De mogelijkheden zijn eindeloos in deze webshop. U vindt hier namelijk een heel scala aan losse artikelen zoals sieraden, elektronica of douchesets. Door middel van een puntensysteem kunnen er artikelen worden toegevoegd aan het 'eigen pakket'. Zo kan uw medewerker kiezen uit één groter cadeau, of meerdere kleinere cadeaus. Zo werkt het: u bepaalt het budget waarvoor uw medewerkers kunnen shoppen. Iedere medewerker krijgt een unieke toegangscode. Door middel van een puntensysteem zijn de producten ‘geprijsd’. Zo kan uw medeweker artikelen kiezen totdat het shoptegoed is bereikt. Met één druk op de knop is de bestelling geplaatst. Meer dan 250 medewerkers? Ook deze webshop kunnen wij dan aanpassen naar uw eigen huisstijl!

PERSOONLIJK ADVIES OF VRAGEN?

 

Bel (038) 421 51 96

of mail naar:

kerstgeschenken@schuttelaarbv.nl