https://schuttelaarkerstgeschenken.nl/uploads/_CGSmartImage/img-6660464bc8409790ec27f6dc696403f9

 

Kerstfair in Theater De Spiegel

Gezellige stands met diverse producten, bij u of in Theater De Spiegel. U bepaalt het budget, uw medewerkers kunnen zelf lekker shoppen en een persoonlijk pakket uitkiezen. Extra aankleding met borrel, buffet, wijnproeverij of een bezoekje aan het theater? Wij adviseren u graag!

https://schuttelaarkerstgeschenken.nl/uploads/_CGSmartImage/img-f1c82b305b5be972daa1bc9198e7b50b

 

Kerstfair bij u of op locatie

 

Laat uw medewerkers zelf shoppen tijdens een sfeervolle kerstfair. Bij u of op een externe locatie. Wij richten stands in met diverse producten!

 

 

UW EIGEN SFEERVOLLE KERSTFAIR

Een sfeervolle kerstfair, bij u, in Theater De Spiegel of op een externe locatie. Wij regelen alles voor u! Denk aan gezellige stands met diverse producten zoals: wijn, home-deco, boeken, spellen, cosmetica, delicatessen en nog veel meer. U bepaalt het budget en uw medewerkers krijgen dit in de vorm van munten. Hiermee kunnen zij op hun gemak 'shoppen' en een persoonlijk pakket samenstellen. 


Borrel, buffet of wijnproeverij

Wilt u de middag of avond aankleden met een borrel of buffet? Wij zorgen voor heerlijke borrelhapjes of een (winters) buffet. Eens iets heel anders? Onze vinoloog verzorgt graag een wijnproeverij. Uiteraard met wijnen die uw medewerkers tijdens de kerstfair kunnen shoppen. Ook kunnen wij tijdens de kerstfair voor een muzikale omlijsting zorgen. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden! 

Is uw medewerker verhinderd?

Die vergeten wij uiteraard niet! Het is mogelijk om voor de medewerkers die helaas verhinderd zijn een standaard pakket te laten samenstellen. Deze bezorgen wij bij uw bedrijf of op huisadres.

PERSOONLIJK ADVIES OF VRAGEN?

 

Bel (038) 421 51 96

of mail naar:

kerstgeschenken@schuttelaarbv.nl